3 dl gröna ärtor. Vispa upp ägget i en skål. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål. Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen
Stekt fisk med kokt potatis & grön ärtpuré 4 portPotatis till 4 personer600 gr valfri fisk1 ägg2 msk vetemjölsalt & pepparsmör250 g frysta ärtor1 vitlöksklyfta1 dl creme fraiche1 dl parmesanost salt & pepparSkala potatisen och koka den
Kokt sparris är gott. Stekt sparris är gudomligt. Smaken blir mer koncentrerad och mer närvarande. Konsistensen blir mjäll och al dente – inte alls så där trådig som sparris är om man har otur
Att äta dessa stekta har jag velat göra sedan jag såg filmen i början av nittiotalet, det dröjde dock ett antal år innan jag gjorde det första gången, oh my så gott på Magnus Samuelssons Red Rooster i New York för några år sen
Jag kickade igång denna veckan med en väldigt grön rätt. Bokstavligen. Uttrycket eat your greens måste vara baserat på den här nudelsoppan som innehåller grön zucchini, grön savoykål, grön purjolök och grön avokado
ev stekt potatis och gröna ärtor, bacon, salladslök och rödvinssås (se recept under resp flik). ev stekt potatis och gröna ärtor, bacon, salladslök och rödvinssås (se recept under resp flik)