Här serverad med kokt potatis och en god fänkål- och pestosås. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
God och enkel soppa som kan förberedas fram till att du lägger i fisken. 500 g räkor med skal 1 fänkål, finhacka 3 vitlöksklyftor, krossade 1 msk smör att steka i 0. 1 fänkål
Fiskgryta med fänkål och kräftstjärtar. Vi äter för lite fisk. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Fisken serveras med en god kalvfond där tomat, citron och kapris ger fonden en syrlig smak. Ansa och skär salladslök, purjolök, fänkål och paprika i rätt stora bitar
Tina fisken om den är fryst och torka av den. Fisk,. 5st fänkål. Låt fisken stå i ugnen i 125grader tills den har en innertemperatur på 54 grader. 5st fänkål
Servera till kokt eller stektfisk. Garnera med lite fänkålsdill om du har. Fräs fänkål och vitlök i olivolja i 2 minuter utan att de tar färg. 2 ansade och strimlade fänkålsstånd (ta vara på fänkålsdillen)
Den får sin härliga smak från fänkål – både färsk i strimlor och frön – och en aning chili och ingefära samt den oslagbara franska torra Vermouthen Noilly Prat som du för övrigt har god nytta av i skafferiet till risotto, pastasåser, gräddsås till fisk och för den perfekta béarnaisen