Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Bruna bönor passar perfekt i sallader, grytor (t ex Chili Con Carne) eller varför inte i den klassiska svenska husmanskosten bruna bönor med stekt fläsk
Vi är faktiskt ganska dåliga på att äta fisk men äter det gärna. Johan är inte så förtjust i att det är ärtor som tillbehör till mycket medan jag gillar det
Vi är faktiskt ganska dåliga på att äta fisk men äter det gärna. Johan är inte så förtjust i att det är ärtor som tillbehör till mycket medan jag gillar det
Sedan stekte jag fänkålen och löken. sojabönor eller gröna ärtor. Ta fram fisken kvällen innan och lägg i kylen – eller tina rumstemperatur några timmar
Till detta blev det potatismos och en ärtröra, man blandar rumstempererade gröna ärtor med vitlök, salt, peppar och avocado, mixar ihop och lägger under fisken