Krydda med salt & peppar. När man steker kött ska det vara rumstempererat och ha luftats. Jag lägger ut köttet på en tallrik ca en timme innan stekning
grillad pepparbiff som i helgen, eller till färsbiffen, kotletten osv. Att rosta potatis med grönsaker i ugnen på en plåt med lite flytande smör/rapsolja eller bara lite olja blir jättegott till en köttbit, t
Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen. 1svartpeppar. 1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här
Smaka av med salt och peppar. 2 färska makrillar, eller 4 filèer 1 dl ströbröd 1 tsk salt 400 g fryst spenat 1 dl gräddmjölk 1 1/2 msk vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar Gör såhär. Stek fisken ca 3 min på varje sida, tills den fått fin stekyta och köttet blir vitaktigt. 1 krm vitpeppar
Smaka av med salt och peppar. När jag steker kotletter, så steker jag dem i smör i ett par minuter på varje sida och krydda med salt, peppar och lite grillkrydda, därefter lägger jag in dem i ugnen på 200 grader medans potatisen kokar. 300 g färska champinjoner25 g smör½ dl vetemjöl5 dl grädde3 dl mjölk3 msk kalvfond2 msk svartvinbärsgelésoyasaltpepparGör så här