Det tar en liten stund att steka varje bröd men det är så värt det. Att göra egna tortillabröd är mycket enklare än vad man tror och så oerhört mycket godare
Att baka sina egna tortillabröd blir osannolikt gott, de slår alla köpta bröd med hästlängder. Tortillabröden passar också alldeles utmärkt att använda som mjuka tunnbröd och fylla med någon god fyllning
Kavla ut dem tunt och stek dem i stekpanna så att de får fin färg på både sidorna. Jag har ett litet recept här på lager på ett hembakat tortillabröd – både gott och roligt att göra
Stektortillabröden på båda sidorna i en torr het panna eller med lite olja i. Ett tips är att inte kavla dem för tunt och stek dem inte för länge heller, för då blir de hårda
rapsolja till stekning. Tortillabröd. Baka i en torr stekpanna. Tortillabröd. Hetta upp en stekpanna riktigt het, lyft upp majstortillas försiktigt med en stekspade och stek dem i pannan