Lägg Milda i en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Använd en tillräckligt stor stekspade när du vänder fisken – och gör det bara en gång, så håller sig fisken hel och fin
Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek spättafiléerna på medelhög värme ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Smält 50-75 gram smör i stekpannan. 600 g Rödspättafile
Smör och kallpressad rapsolja att steka i. Något som går förhållandevis fort är panerad rödspätta. Hetta upp en rejäl bit smör och någon matsked olja i en stekpanna
När man är i Danmark får man ofta rödspettan riktigt knaperstekt. Det kan man naturligtvis göra direkt i en varm gjutjärnsstekpanna eller som jag under grillelementet i ugnen
Stek filéerna i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 8 st rödspättafilé. Vänd fisken i mjöl, uppvispat ägg och till sist i ströbröd kryd-dat med salt, peppar och curry
smör att steka i. Ställ dem åt sidan inför stekningen. smör att steka i. 4 stora rödspättafiléer. Stek fisken 4-5 minuter på varje sida. 4 stora rödspättafiléer
med smak av rödspätta, rökt lax, kräftor och pepparrot. Festlig rödspätta med vitvinssås. Smaka av med salt och peppar Festlig rödspätta med vitvinssås
Stek i smör. ) Till middag idag blev det panerad rödspätta med remouladsås och blomkålsmos. Jag panerade rödspättan med mandelmjöl och riven parmesanost, kanongott