Stek på svag värme cirka 8 minuter. Vänd och stek klart, 1-2 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1930 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar
Ånga av potatisen, stek den sedan i smör och blanda ner örterna. smör till stekning. Stek den i smör i en panna, skinnsidan först i 2–4 minuter och sedan köttsidan lika länge. 4 rödingfiléer à 170 g. 4 rödingfiléer à 170 g salt och malen vitpeppar smör till stekning. 1 kg färskpotatis 4 dillstjälkar 1 msk finhackad dill 1 msk hackad bladpersilja 1 msk hackad färsk körvel salt och malen vitpeppar smör till stekning Romsås
smör till stekningen. Stek filéerna i smör ca 5 minuter på skinnsidan, därefter någon minut på köttsidan. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 167 4 rödingfiléer med skinnet kvar (à 150 g)
Stek filébitarna i smör, först på skinnsidan därefter kort på andra sidan. Rödingfiléerna fylls med Västerbottensost och serveras med mandelpotatis som fått koka i vitt vin och crème fraiche samt lätt kokta haricots verts
Krydda rödingen med salt och stek den på skinnsidan i en stekpanna på hög värme. olja till stekning. Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr