Pitabröd med kycklingfärs och vitlöksås. Inser att det är alldeles för mycket begärt att de ska vara sugna på samma sak så jag slänger in förslaget med pitabröd
Stek dem på medelhög värme tills de fått fin färg runt om med lite olivolja i stekpannan. I pulkabacken kan du värma köttbullarna och pitabröden innan serveringe eller så äter du dem kalla
smör till stekning. pitabröd. Strimla lövbiffen och stek den i smör på hög värme 3 min. Stek lök och champinjoner i smör på medelvärme ca 8 min tills svampen fått färg. Lägg in pitabröden 3 min i ugnen och fyll dem sedan med lövbiffen, svampen, tomatskivor, gurka och rödlök
Stek kycklingkebaben enligt anvisningarna på förpackningen. Här har jag fyllt ett pitabröd med kycklingkebab, isbergssallad, tomat, majs, gurka och salladslök
Värm pitabröden och fyll dem med sallad, tomat, gurka, lök och biff. pitabröd. Forma två stora biffar och stek dem i en stekpanna med smör, 5 minuter per sida