Smält en rejält klick smör i en stekgryta och bryn på köttbitarna runt om. Häromdagen gjorde jag också något smaskigt nämligen fläskfilé med grönpepparsås
Grönpepparsås. Fräs löken i en stekpanna med 1 msk smör. Skär ett rutmönster med en stekspade på biffarna och stek dem i en stekpanna med 1 msk smör, ca 3 minuter per sida
Så nu när ordningen är återställd är det dags att slänga upp ett nytt “Veckans Recept” för Frölunda Lilla Saluhall och kommer denna vecka bestå av den fantastiska styckdetaljen Flankstek
Grönpepparsås. Servera färsbiffarna med kokt potatis, grönpepparsås och råkostsallad. Stek biffarna i en stekpanna med matfett på medelvärme, ca 3 minuter per sida
Ta fram en ugnsfast stekpanna, gärna i gjutjärn. Grönpepparsås. Lägg dem i den smorda pannan och platta ut med hjälp av en stekspade så att de bildar ett jämnt lager