Currysås. Koka såsen några minuter. Fräs curryn på rätt svag värme i matfettet i en kastrull. Rör ihop äggula och grädde och vispa ner i såsen, som nu inte får koka
Det som är så bra med denna curryn är att man börjar med att göra själva basen, såsen, och sedan kan man välja om man vill ha grönsaker, kyckling, nötkött eller lamm i den
Jag har en currykrydda som är ganska stark, så man får smaka på såsen och justera efter det. Du kanske vill ha en stark smak av curry, då är det bara att öka mängden
Bara en mycket liten portion blev kvar till lunchlådan (bevis - dålig bild utan sås ovan). Konstigt nog har jag, som älskar thailändsk mat och ofta gör thaicurryrätter, aldrig gjort egen currypasta
Pudra över curry och låt det fräsa med. Sås. Sås. eventuellt såsen. på såsen ytterligare. 0,5-1 tsk curry. buljongen, lite i taget, och låt såsen sjuda ca 10 minuter. torr stek- eller grillpanna över stark värme, ca 3 minuter på varje. 0,5-1 tsk curry. buljongen, lite i taget, och låt såsen sjuda ca 10 minuter