Spättarullar recept

Rödspätta från Normandie

Rödspätta från Normandie

Till slut kommer vi hem med ”skalad” rödspätta. Av det gör vi Rödspätta från Normandie, idén bygger på franska recept om hur man lagar plattfisk i den här delen av landet
1 0
Nilssons kalla fiskfat

Nilssons kalla fiskfat

Ta ut formen och låt fisken kallna i sin lag. Ugn. 250 grader. Lägg ut spättafiléerna på arbetsbordet. Strö över salt och ringla över pressad citronsaft
2 0
Jag har läst..

Jag har läst..

Din matkasse Recept, inköpslistor, middagsmys av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Det är lätt att vi slår knut på oss själva när vi försöker få ihop alla trådar i vardagen
0 0

Laxfyllda spättarullar

225° 15 – 20 minuter. Lägg en halv laxskiva på varje file och rulla ihop. Lägg ner rullarna i en ugnsfast form
3 0

Spätta i spännande sås

1, Salta spättafiléerna och rulla ihop dem. 2, Hacka löken och tärna skinkan. 3, Vispa ihop creme fraiche, mjölk, senap och fiskbuljong i en traktörpanna
2 0

Fisk kokt i såsen

Först tillagas såsen, gärna i en traktörpanna. Mjölet först ner i pannan, sen det kalla vattnet som vispas med mjölet
1 0

Smögenvickning

Lägg 2 spättarullar på varje. 1.  Lägg ut spättfiléerna och strö över salt. Rulla samman dem och lägg dem i en låg vid kastrull
0 0

Spätta med kiwi och apelsin

 Skala kiwin och skär den och apelsinen i skivor. Garnera med kiwi, apelsin och dill. 1 kiwifrukt. 1.  Skölj fiskfiléerna och lått dem rinna av
0 0

Nilssons kalla fiskfat

Ta ut formen och låt fisken kallna i sin lag. 1.  Lägg ut spättafiléerna på arbetsbordet. Strö över salt och ringla över pressad citronsaft
0 0