Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Serverad med potatis och gräddsås och tillbehör går den alltid hem, dessutom ärden lättlagad eftersom maten sköter sig själv i ugnen under den timme det tar innan det hela är klart
Jamen då måste du bara baka denhär drömtårtan med jordgubbsmousse och chokladglasyr. Jag smörjer alltid bakplåtspappret med smör vilket gör att tårtan inte fastnar, utan då är det easy peasylätt att dra av bakplåtspappret
Stekt kyckling med citron och kapris äregentligenen sådan maträtt som jag vill njuta av enljummen försommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Ta bort kastrullen från värmen och sätt bunken över kastrullenmed det heta vattnet. Idag lockar jag med kakaokryddad helstekt entrecote, och till den gjorde jag en fuskvariant av bearnaise som jag bara inte kan undanhålla er
Ja, vad ärskillnaden på ett glas grapefruktjuice eller vattenmed citronjuice. se Mikael undrade varför just grapefrukt ska vara så bra, fungerar det inte lika bra medvilken citrus frukt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.