Grovhacka löken, ingefäran och ½ fänkål. Blanda med spenaten och saften från ½ citron. Skala 1 gul lök, 2 vitlöksklyftor och 3 cm ingefära. 3 cm ingefära
Servera med ris eller nudlar. 600 g spättafilé1 tärnad squashsaften från 3 tsk riven ingefära2 hackade vitlöksklyftor1 strimlad fänkål4 dl kokosmjölk2 päron, delad i fyra klyftor och tunt skivad2 msk fisk- eller hummerfond1 msk röd currypasta4 msk hackad, färsk koriander1 msk cocosolja eller annan oljaFräs den tärnade squashen, hackade vitlöken och fänkålen tillsammans med saften från ingefäran i lite olja. 3 tsk riven ingefära
Skala och finhacka vitlök och ingefära. Ta halva till att börja med eftersom den kan variera i styrka. me fra"che och rör ner det i grytan tillsammans med limesaft