Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
4 900 g fast potatis Räksås 1 burk räkor i lake (à 360 g) 2 dl gräddfil 2 msk chilisås eller ketchup 1 tsk senap salt och peppar 1 gurka Rödspetta 2 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 400 g rödspätta 2 ägg 3 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Vispa ägg och häll upp på ett fat, häll även upp mjöl och ströbröd på varsitt fat. Panerad spätta. Vänd filéerna (helt upptinade) först i mjöl, därefter ägg och slutligen i ströbröd
Vispa upp ägget i en skål. Doppa spättorna i ägg och sen i skorpmjöls röra. 6-8 Spättafileér. 1 ägg. Blanda vetemjöl, ströbröd, salt och citronpeppar på ett fat och
Blanda i morot, inlagd gurka, dill och ägg. Garnera spättan med räkor och servera med potatis. Vänd filéerna först i mjölet, sedan i det uppvispade ägget och sist i ströbrödet