Skiva späck och kött i mindre bitar. Blanda samman kött, späck och kryddor. 300 g späck. 300 g späck. Idag dagens Metro tipsar vi om två bra rätter med Vildsvin och Lisa tipsar om god dryck
Mal köttet tillsammans med späck, vitlök och lök ner i en skål. 250 g späck. 250 g späck. Lägg svinfjälsterna i blöt i kallt vatten i ca 1 timme Mal köttet tillsammans med späck, vitlök och lök ner i en skål
Mal kött, späck och sidfläsk på mellanskivan i din köttkvarn, ner i en skål. 100 g späck. 100 g späck. Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
Mal köttet och späck till köttfärs. räcker till ca 9 st korvar400 gram fläskkött, (vi använde fläskfile)100 gram späck 4 klyfta(or) vitlök, hackad 1 st gul lök, hackad 0,5 tsk cayennepeppar2 st torkade piripiri (om man vill ha lite sting) 2,5 tsk paprikapulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar, grovmalen1 tsk lökpulver (krydda) 1,5 dl vatten1 kruka färsk persilja 2 msk potatismjöl 3 meter grisfjälster Hushållsnöre. 100 gram späck
Mal kött, späck och sidfläsk på mellanskivan i din köttkvarn, ner i en skål. 100 g späck. 100 g späck. Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor
Mal köttet och späcken, blanda ihop och till en fin smet. 100g späck. 100g späck. Igår kom jag på att jag måste göra hemmagjord korv och nu är jag inne i ett korvstim
Kanske lite späck i nästa gång. Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom in tidigt i mitt liv, när jag bodde i Örebro och jag gillar faktiskt allt från Partajgrillare till gryniga, handgjorda Isterband