Istället för socker så har jag använt torkade dadlar och torkade fikon. Och självklart inte heller komjölk eller ägg, det här är ju en helvegetarisk blogg
Mina syltgrottor var det sista jag bakade innan förlossningen och lillan kom till oss. Och dagen efter vi kom hem kom jag också på att jag inte hade fotat dessa skapelser
Vispa ägg, sockerochvaniljsocker vitt, pösigt och fluffigt. Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn och blåbär och med en hint av kardemumma
Eftersom att kakan är naturligt glutenfri, mjölkfri och utan vitt socker så passar den många. Ja, kakan är utan vitt socker men det är fortfarande en ganska söt kaka
Jag såg dessutom för några veckor sedan att Roy Fares hade lagt upp ett recept på kladdkaka toppad med pekantosca, och därför slog jag många flugor i en smäll och provade att toppa min kaka med pekantosca också, fast gjord på mitt sätt med rismjöl istället för vetemjöl och lönnsirap istället för socker
Blanda florsocker, kakaoochvaniljsocker i en bunke. Jag tog lite florsockerblandning, lite mjölkersättning och vispade slätt, och sedan ny omgång tills allt var nervispat det mjölkfria margarinet
Blanda ner socker, bakpulver, havregryn och potatismjöl och blanda till en jämn smet. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag