Smörkräm smält smör recept

Smörkräm

Smörkräm

Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Smörkräm 1+2+3

Smörkräm 1+2+3

När sockret har smält (prova mellan fingertopparna), flytta bunken till elvispen eller till köksmaskinen och vispa tills krämen har svalnat till rumstemperatur, ca

Smörkräm

Här kommer ett grundrecept på smörkräm som man kan använda till att spackla tårtan med. 115 g mjukt smör250 g florsocker2 tsk kokhett vatten+ smaksättning (jag använde i detta fall vaniljsocker)Vispa smöret fluffigt, tillsätt florsockret lite i taget under omvispning. 30g kakaopulver eller 50g mörk choklad, smält och avsvalnadSmaka av smörkrämen, vill du ha mer smak så öka mängden smaksättning. 115 g mjukt smör
Sockerkaka med smörkräm

Sockerkaka med smörkräm

Pricka den varma färdiga kakan med en sticka och bred på hälften av krämen som smälter ner. Rör ihop smörkrämen under gräddningstiden
Sockerkaka med smörkräm

Sockerkaka med smörkräm

Pricka den varma färdiga kakan med en sticka och bred på hälften av krämen som smälter ner. Rör ihop smörkrämen under gräddningstiden
Kärleksmums med smörkräm

Kärleksmums med smörkräm

Smält margarinet och blanda i det tillsammans med resterande ingredienser. Smörkrämen. Smält margarinet och häll i resten av ingredienserna
Mjuka arrakskakor med smörkräm

Mjuka arrakskakor med smörkräm

Smält chokladen tillsammans med solrosoljan och bred den över smörkrämen. Smörkräm. Vispa i mixer ihop smör, florsocker, äggulor och arrakessens till en jämn kräm
Silviakaka Med Glasyr/Smörkräm

Silviakaka Med Glasyr/Smörkräm

Smältsmöret till glasyren. Så jag har bakat en Silviakaka Med Glasyr/Smörkräm. Det står glasyr med jag tycker mer att det är en smörkräm
Mjuka arrakskakor med smörkräm

Mjuka arrakskakor med smörkräm

Smält chokladen tillsammans med solrosoljan och bred den över smörkrämen. Smörkräm. Vispa i mixer ihop smör, florsocker, äggulor och arrakessens till en jämn kräm
Saffranskaka med smörkräm & daim

Saffranskaka med smörkräm & daim

Rör till sist ner det smälta avsvalnande smöret. När kakan svalnat kan du smältasmöret till glasyren, rör sedan ner florsockret& dutta i lite vatten tills glayser fått en bra konsistens& bre den sen över kakan