Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
När sockret har smält (prova mellan fingertopparna), flytta bunken till elvispen eller till köksmaskinen och vispa tills krämen har svalnat till rumstemperatur, ca
Här kommer ett grundrecept på smörkräm som man kan använda till att spackla tårtan med. 115 g mjukt smör250 g florsocker2 tsk kokhett vatten+ smaksättning (jag använde i detta fall vaniljsocker)Vispa smöret fluffigt, tillsätt florsockret lite i taget under omvispning. 30g kakaopulver eller 50g mörk choklad, smält och avsvalnadSmaka av smörkrämen, vill du ha mer smak så öka mängden smaksättning. 115 g mjukt smör
Smältsmöret. Ha i chokladen i den ljumma grädden och rör tills den har smält. Mjölkchoklad smörkräm. Blanda de torra ingredienserna och varva ner det och smöret i äggvispet
Kakorna blir väldigt porösa och smälter i munnen, nästan som drömmar. MonteringBred smörkräm på en kaka och tryck sedan fast en till kaka på andra sidan
Smält chokladen tillsammans med solrosoljan och bred den över smörkrämen. Smörkräm. Vispa i mixer ihop smör, florsocker, äggulor och arrakessens till en jämn kräm
Smält chokladen över vattenbad och låt svalna lite. Hittade detta receptet på whoopie pies på Sockerrus och valde att fylla dem med en vit chokladsmörkräm
Smält chokladen tillsammans med solrosoljan och bred den över smörkrämen. Smörkräm. Vispa i mixer ihop smör, florsocker, äggulor och arrakessens till en jämn kräm
Rör till sist ner det smälta avsvalnande smöret. När kakan svalnat kan du smältasmöret till glasyren, rör sedan ner florsockret& dutta i lite vatten tills glayser fått en bra konsistens& bre den sen över kakan