Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten. Smöra baguetten, lägg i röran och garnera med sallad, gurka, tomat och paprika
Jag tycker att det är super gott och perfekt till frukost, lunch, middagen, middagsbjudningen, tilltugg, snygga smörgåsar ja jag tror att baguetter passar alla tillfällen
Dela baguetterna på hälften. Bred rikligt med ricotta på baguetternas bottenhalvor. Dela omeletterna på mitten och lägg en halva på varje baguette vik eventuellt dubbelt
)Middagarna under veckorna består alltför ofta av smörgåsar. ) Igår kväll blev det dessutom en ganska lyxig variant av kvällsmacka, nämligen en gratinerad baguette med smörfrästa trattkantareller
Igår gjorde jag en grymt god förrätts smörgås, jag använde mig av min hemmagjorda Baguette som är sjukt god, jag rostade brödet i en stekpanna med olja och lät det svalna lite innan jag dekorerade med pepparrotsmajonnäs och pepparräkor
Jag hade bakat baguetter som jag skar i skivor. Den här gången blev det kantarellsoppa med små smörgåsar och till efterrätt en variant på glace au four
Skär baguetten i tunna, sneda skivor. skivor surdegsbaguette. flott. Skär späcket i små tärningar. Smält i tjockbottnad kastrull på medelvärme, sedan på låg värme tills bara »fettgrevarna« återstår och flottet är klart och flytande
4Dela receptet med dina vänner Tweet Pin It Receptet postades i Festligt, Förrätter, Fredagsmys, Recept, Smörgåsar och baguetter och Cream Cheese, Pepparr, Pepparrot, Philadelphiaost, Tunnbröd