Servera med glass eller vaniljsås. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika påbalkongen i kvällssolen
Vispa äggvitorna, citronsaftenochhälften av sockret till en fast smet påmedelhastighet. Tillsätt resten av sockret och fortsätt att vispa på full effekt
Vispa äggvitan med sockret till en tjock marängsmet. Servera direkt med färska bär. Tag en av tre tårtbottnar, lägg påen plåt, lägg påhallonenochchokladglassen
Smaksätt ävenmeden persiljestjälk och pressad vitlök och stek på stark värme i ett par minuter. Häll av vattnet och fräs dem i en stekpanna med olja och hackad lök
Det är en jättegod efterrätt med två sorters glass inuti maräng ochmedhavrebotten. Sen kan man festa till det vid nyår eller födelsedagar med lite tomtebloss när den serveras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.