Spritsa på lite tomatketchupoch krydda med salt och peppar eller någon allkrydda. Smöra brödskivorna och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper eller aluminiumfolie
Häll upp soppan i en soppskål och servera gärna med en matsked stenbitsrom och lite klipptgräslök. Skala sparrisen med en potatisskalare, gärna lite mer än du tror
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.