blanda fruktcocktail med majonnäs och grädde till önskad tjocklek. Börja med att blanda creme fraiche med majonnäs men ta undan 2 dl till mimosasalladen. Blanda resterande majonnäs med creme fraichen och fördela i 3 skålar. Dag 2 tag ut tårtan och garnera den först med majonnäsblandning och sen med sallad, ägg, citron, gurka och tomat. 2 burkar majonnäs ca 450 g. 1 slanggurka i tunna skivor
1 slanggurka. 1 dl majonnäs. 1 slanggurka. plockmat, fingermat, mingelmat eller bufférätter - kärt barn har många namn och här hemma varierar uttrycken ungefär lika mycket som det som bjuds gör, plick plock hette det nog sist
Vispa grädden och rör i majonnäs och gräddfil. 3 dl citronmajonnäs. 200 g slanggurka skivas i tunna skivor. 3 dl citronmajonnäs. 200 g slanggurka skivas i tunna skivor
Tärnad slanggurka. Rör samman majonnäs med crème fraiche. Tärna laxen och rör ner den i majonnäsröran. Rör samman majonnäs, crème fraiche och stenbitsrom
Jag har alltid hemvispad majonnäs i kylen så här års. 1/2 dl hemvispad majonnäs. 1/2 dl hemvispad majonnäs. 1/2 dl hemvispad majonnäs. 1/2 dl hemvispad majonnäs