Lägg två skivor skinka på varje smörgås. Blanda den rivna osten med ägg o svartpeppar. 6 st skivor vitt bröd6 tsk chilisås (alt 6 tsk ketchup + 6 krm oregano, blandat)12 skivor skinka12 skivor smörgåsgurka (eller vanlig slanggurka)6 skivor tomat1 gul lök, i 6 skivor2 dl riven ost2 ägg2 krm svartpepparGör så här. Lägg brödskivorna i formen, klicka 1 tsk chilisås/ketchup på varje smörgås, bred ut den lite lätt. Lägg in i ugnen i ca 15-20 minuter, tills osten smält och fått fin gyllene färg. 2 ägg
11 ägg. 11 slanggurka, cirka 200 g. 1Lägg ströbröd, mjölk och grädde i en skål. Lägg sedan i en ugnsfast form och efterstek i ugn, 150 grader cirka 15 minuter. 1Lägg gurkan i en skål
Doppa dem därefter, två och två, i vetemjöl och uppvispat ägg, och rulla dem slutligen i sesamfrön, de ska få ett riktigt trevligt, tjockt lager av frön
6 skivor slanggurka. Koka kamutvetet enl förpackningen. Låt svalna. Skölj och strimla sallad. Skölj och skiva gurka och tomat (om du inte föredrar de små varianterna då kan du gärna ha dem hela)
Dela tomaterna och lägg även i dem (tomaterna kan skållas och skalas, men jag föredrar dem intakta). Låt fisken svalna något samtidigt som man vispar sönder ett ägg
½ slanggurka. Det brukar ingå stekt ägg i en bibimbap, men just denna variant var vegansk. ½ slanggurka. Nu är det ju så att vi inte är veganer, utan vi äter ägg och mjölkprodukter, så nästa gång lägger jag nog till stekta ägg för att få det hela lite matigare