Tryck till så att skinkan hålls samman med osten. Prosciuttoinbakad mozarella. Mozarella. Stek mozarella”knytena” på medelvärme och se till att prosciutton blir ordentligt stekt
Mixa kasslern/skinkan. Häromsistens var vi bortresta några dagar, och eftersom jag inte ville att det som fanns i kylskåpet - en liten bit kassler, en halv zucchini, lite smetana, en ostkant och en boll mozarella där datum precis hade gått ut - skulle förfaras gjorde jag en liten rensning, som resulterade i den här riktigt goda pajen
Mixa ihop ägg, mozarella, grädde, senap och salt och häll över pajen. När julskinkan åkt ut och in i kylskåpet ett antal gånger får man försöka hitta på något annat med det som är kvar
Dela mozarellan i mindre bitar, skiva champinjonerna och zucchinin, strimla skinkan. Bred ut tomatsåsen över pizzabottnarna och lägg på mozarella och riven ost
Gör små "trudelutter" av skinkan och lägg i mitten, och toppa också med lite sallad. Botten gjorde jag efter recept från senaste numret av tidningen Glutefri Matglädje, och toppingen blev en smakrik blandning av fikon, päron, mozarella, scamorza och Roquefortost
Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Tortanto kallas det här härliga brödet fyllt med massor av mozarella och tomater, jag hade i basilika också och om man vill kan man ha i lufttorkas skinka