Fisk- och skaldjurssoppamed torsk, lax, pilgrimsmusslor och räkor. Servera soppan med fisken och tex nyskalade räkor, tigerräkor, pilgrimsmusslor och kanske färska musslor och nybakat bröd
Johan åt i stället fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran, vitt vin och hummerfond,. Till huvudrätt åt jag ljummen skaldjurssallad medpilgrimsmusslor, havskräftor, färska räkor och
Häll upp soppan och toppa med räkor och pilgrimsmusslor, mums. Vi kommer överösa er med bilder och berättelser från våran tripp en annan gång men nu tänkte jag bara säga hej och dela med mig av maten som jag lagade igårkväll när vi kom hem och var hungriga och trötta
Vi började med en fisktartar (osäkert vilken fisk som var i) att dela på, sedan valde Gaby och jag deras fisk- och skaldjurssoppamed potatis, en av deras signaturrätter
Smaka av med salt, peppar och grädde. Stek även kräftorna med skalet. Skaldjurssoppa 2015-03-29 09. Save Recipe Print Ingredients 8 st kokta Färsk havskräftor 2 dl räkor med skal 4 st pilgrimsmusslor 1 hummer 1 näve bladpersilja 1 gul lök, hackad 4 vitlöksklyftor, krossad Smör + olja 1,5 dl Vatten 1 tärning Grönsaksbuljong 2 msk Tomatpure 1 dl vitt vin 1 skvätt cognac Grädde. Spara 1 kräfta med skal på per portion. Lägg ner skalen i kastrullen och fyll på med ca 1,5 l vatten. SE 8 st kokta Färsk havskräftor 2 dl räkor med skal 4 st pilgrimsmusslor 1 hummer 1 näve bladpersilja 1 gul lök, hackad 4 vitlöksklyftor, krossad Smör + olja 1,5 dl Vatten 1 tärning Grönsaksbuljong 2 msk Tomatpure 1 dl vitt vin 1 skvätt cognac Grädde
Blanda pilgrimsmusslornamed salt och Liquid Smoke. Spara räkorna och lägg skalen tillsammans med skrov (ta bort gälarna från fiskhuvudet) i en stor gryta