Har varit ledig idag och det har varit så skönt. Är bara ledig två av sexton dagar (nej, det är nog inte lagligt) under en 2 ½ veckas period nu så när de väl kommer är de himla välkomna för det är ju så mkt annat än bara jobba man måste hinna med ju, träna, träffa kompisar, tvätta, städa, greja och pyssla
Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Men jag vill åter poängtera att saffran inte bara är fantastisk i bakverk och sötebröd, den är nästan mer fantastisk i middagsrecept som i goda fisk och skaldjursrätter
Älskar dill och känns spontant bra som smaksättning till fisk och skaldjursrätter. I kväll testade jag Arlas nya smaksatta Gourmet Créme Fraiche med smak av Dill, vinäger och svartpeppar
Postat av Elin fredag 23/03 2018 kl. 9. 39 Kommentera. Mina tips på påskmat. Jag gillar verkligen påskmat. Vi har ofta en redig lunch på Långfredagen och sedan brukar det bli rester som räcker resten av helgen
Fungerar såväl som sällskapsdricka eller till fisk och skaldjursrätter. När vi besökte EWBC i Italien i höstas hade vi att välja på två post-trips att välja på Chianti och Friuli, vi valde Chianti varför jag gick miste om nordöstra Italiens vita guld
De passar till skaldjursrätter och som kuvertbröd till middagar med fisk eller grillat också. De här citronbröden förtjänar en egen plats i recepten därför så tar jag om receptet också för dem som inte sett det tidigare
Denna fisk och skaldjursrätt åt jag en varm sommar dag för snart två år sedan med ett glas vitt vin. Jag kan nog aldrig få nog av skaldjur och fisk, det är så gott