När jag gör den här röran så äter jag och min son upp nära på en halvliter tillsammans, ofta till bakpotatis eller som ett gott pålägg på ett nybakat rågbröd
Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
Servera på en bit rostad toast, en bit danskt rågbröd eller till bakad potatis. Egen supersmarrig skagenröra är verkligen världens enklaste att göra och det blir så mycket godare än skagenrörorna man köper för dyra pengar och sprängfyllda med tillsatser
Vill man säkra upp avslutar den fege med en vanlig skagenröra på det mörka brödet. Smörrebröd består av ett grövre saftigt rågbröd som toppats med ett ganska matigt pålägg
Lägg salladsblad på smörat rågbröd. 4 skivor rågbröd. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och hacka äggen. Rör ihop majonnäs, Kesella, dillfrön och dill