Jag serverar mina laxburgaremed gurkmajonnäs, grönsaker och nyttiga hamburgerbröd. Nyttiga och läckra laxburgare som är en riktig höjdare att servera till middag
För ett tag sedan gjorde jag dessa laxburgare men har inte riktigt haft tid att lägga ut receptet förrän nu, så jag hoppas att jag kommer ihåg receptet rätt
Vi har spenderat dagen på landet, med kalas, god mat och en sväng på sjön. Igår lovade jag er som följer mig på instagram att ni skulle få receptet på min godaste skagenröra
300 g räkor med skal. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
) i måndags, så skagenröran han inte komma med. Och i den här formen, utan skaldjur och med krämig avocado och mild tofu så tar smakerna av tångcaviar, dill, citron och majonnäs tronen och bjuder på en riktigt somrig upplevelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.