Tillsätt dill, citron och smaksätt med salt och peppar, samt eventuellt lite cognac. Servera på rostat bröd (godast blir det om du steker skivor av vitt bröd i smör) eller i bakad potatis, toppa med några hela räkor, en dillkvist och kanske en extra klyfta citron
Citronskal från en halv citron. Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Och i den här formen, utan skaldjur och med krämig avocado och mild tofu så tar smakerna av tångcaviar, dill, citron och majonnäs tronen och bjuder på en riktigt somrig upplevelse
Rör om och smaka av med citron, salt och peppar. Gjorde skagenröra idag. Skagenröra500 g handskalade räkor2 dl hemmagjord majonnäs1-2 msk dillcitronsaftsalt & pepparGör såhär