Tillsätt balsam vinäger, olivolja och honung samt en pressad vitlök. 1½ kg färskpotatis 200 g Västerbottensost 150 g äkta grekisk getost 4 msk vit balsamvinäger 5 msk olivolja 1 knippe färsk gräslök 1 knippe dill 1 rödlök (färsk sommarlök) 1 stor vitlöksklyfta ½ liten burk kapris 3 msk honung Flingsalt och peppar från kvarn Gör så här. Blanda en burk gräddfil med 2 msk grov, skånsk senap och kapris. 3 msk honung Flingsalt och peppar från kvarn Gör så här
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. 1250 g skånsk senap. 14 msk honung. 1250 g dijonsenap 250 g skånsk senap 4 msk honung 1 ekologisk apelsin, finrivet skal 3 msk mörk romFinriv skalet på apelsinen