Lägg fisken i en ugnsfast form och slå på passerad tomat och olivolja. Nu går vi med stadiga steg mot hösten och då börjar Sikfisket i sjön Gäutan, den här firren var helt nyfångad på nät när vi tillagade den så här kommer en fiskrätt med väldigt goda tillbehör
600 g filé av till exempel öring, sik, torsk eller lax. 2 msk tomatpuré. 400 g hela tomater på burk. 600 g filé av till exempel öring, sik, torsk eller lax
Tillsätt dill, majonnäs, sik-eller löjrom och crème fraîche. oliver, gul lök och soltorkade tomater. 50-100 g sik- eller löjrom. 50-100 g sik- eller löjrom
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Hon har bott i trakterna av Hjo hela sitt liv (där även jag är född), så färsk eller rökt Vätternfisk såsom röding och sik har stått på bordet nästan jämt