1 rökt fisk (sik, makrill, varmrökt lax) i bitar. 1 rökt fisk (sik, makrill, varmrökt lax) i bitar. När vi har tillgång till rökt fisk hamnar den ofta i en lunchsmörgås sommartid
Naturligtvis kan man använda sik eller abborre också. Vi fick lite makrill senast när vi var i Sleneset som jag rökte så jag bytte ut laxen mot rökt makrill
Använd med fördel fet fisk som ål, makrill, lax, regnbåge, röding, öring och sik. Hallå där Grillers. Här har ni ett recept till insaltning av kött och fisk när ni ska röka
400 gram sik , böckling eller makrill, rensad (300-400 gram). 1. Blanda ingredienserna till dressingen. 2. Koka äggen ca 6 minuter, gulan får gärna vara en aning krämig
150 g varmrökt sik, makrill eller böckling. Koka en lag på ättiksprit, socker ochvatten. Låt svalna. Häll ättikslagen över fänkålen och låt drai kylskåp minst 12 timmar
man kan byta ut laxen mot anan rökt fisk tex sik , forell ,eller. makrill. låt palmmärgen rinna av väl. blanda samman gräddfil salt peppar och den klippta dillen ,smaksätt såsen med lite citronsaft
makrill, sik, abborre, lax. 1. Koka primörerna al dente i saltat vatten innan dom läggs på grillen. 2. Blanda samman olivoljan, citronsaften samt gräslöken, när primörerna har fått en fin grillyta så blanda samman med marinaden