Gör så här - Linda en skiva bacon runt chilin, knip ihop ändarna och pensla med olivolja. Grilla ekologiskt - tillbehör till grillsäsongenNu börjar verkligen utesäsongen och det känns härligt att grilla
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Det går ju faktiskt att använda ruccola till annat än i sallad. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
börja med rågrödet och lägg sedan på en bädd av salladsblandningen, garnera med bresaola och rökta musslor, avsluta med en klicka vitlöks och basilikacreme och garnera med något basilikablad
ex helgrillad entrecote med rödvinsmarinad eller som en rätt på buffébordet. Blanda grillad svamp med ärtskott, sojabönor, hackad persilja, hackad dragon
Strö ut sallad, vaxnönor och cocktailtomater på ett fat. Skölj salladen. Repa rosmarinen och strö ut den tillsammans med pinjenötterna samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.