Dra skinnet av strömmingsfiléerna. Rör ner strömmingsfiléerna och se till att lagen täcker fisken. Ta upp strömmingsfiléerna ur lagen och låt dem rinna av i ett durkslag
Senapssås. Stekt strömming. Lägg upp dem och servera med senapssåsen och potatissalladen. Måtta upp rågmjölet i en djup tallrik och panera strömmingarna på båda sidorna
Blanda ingredienserna till lagen och lägg i strömmingen och ställ i kyl över natten, cirka 12 timmar. Lyft upp strömmingen ur lagen efter 12 timmar och torka den noga, blanda sedan med senapssåsen. 300-400 g (skinnfri) strömmingsfile
Det fanns även inlagd stekt strömming och så testade jag Coops recept på rimmad strömming i senapssås, som blev ett gott alternativ till vanlig senapssill
klockren stekt strömming med brysselkål och senapssås. Herr Ström (min pappa) brukar komiskt nog ha panerad stekt strömming med potatismos och lingonsylt som paradrätt hemma ibland, men det här var första gången som jag lagade strömming själv
Senapssås. Vänd ner strömmingen i senapssåsen och låt den vila 1 dygn i kylen. 1. Blanda ättikslagen, lägg i fisken, låt den sedan dra i ättikslagen ca 3 timmar, dra sedan av skinnet
Lägg strömmingsfiléerna med skinnsidan nedåt och strö på salt, peppar och finhackad dill. Servera strömmingarna nystekta med varm sås, nykokt potatis eller mos och ärtskott
Dra av skinnet på strömmingen. Se till att lagen kommer åt alla strömmingarna. Häll av lagen från strömmingen och låt den rinna av ordentligt i ett durkslag
Dra skinnet av strömmingsfiléerna. Rör ner strömmingsfiléerna och se till att lagen täcker fisken. Ta upp strömmingsfiléerna ur lagen och låt dem rinna av i ett durkslag
Garnityr Hacka dillen och blanda den med kapris och ett par matskedar av senapssåsen. Dra skinnet av strömmingen och vänd försiktigt ner filéerna i blandningen, täck över med plast och ställ i kylen över natten