Senapsgravad strömming
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 kg orensad strömmingeller
  • 600 g rensad strömming
  • 10 hela vitpepparkorn
  • 6 dl vatten
  • 1 1/4 dl ättiksprit
  • 1 söndersmulad lagerblad
  • 1 msk salt
  • 2 dl gräddfil eller crème fraîche
  • 4 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 dl finklippt dill
  • 1 msk riven rå lök
  • 1½ sats av
  • 25 minuter
  • 4 - 5 timmar
  • 1 dl senap
  • 1 dl olja
  • 1 msk ättiksprit
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 msk hela
  • 1 msk socker
  • 2 tsk salt
  • 1 dl gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.