Vi hade svårt att välja bland alla frestande förslag, men enades till slut om marinerade kronärtskockor, rödbetor med yoghurt, honung och pumpafrön, lammfärsspett, ribs med rödkålssallad, vitlöksfrästa scampi ( jag hade lite dåligt miljösamvete för scampin, men gjorde ett undantag
Vi valde nudelsallad med fläsk, vårrullar, scampi och deras phô och var alla nöjda. Vi hade hoppas så att de skulle ha goda vietnamesiska efterätter såsom che som är vietnamesisk efterätt gjord av kokosmjölk, röda bönor och gele eller andra kokosmjölkefterätter som jag tycker väldigt mycket om
Lägg i scampin och marinera minst 1 timme, gärna längre. 1 burk Vita bönor i tomatsås. Blanda ihop olja, citronsaft, citronpeppar, örtsalt och salladslök
Vad gäller papayasalladen hade jag nog hoppats på att den skulle ha lite mer hetta i sig, inte lika starkt som den thailändska papayasalladen men något i den riktningen, annars var den god och de var även generösa med scampi
Man behöver inte följa receptet till punkt och pricka, man kan använda scampi istället, eller bäckfisk, kokt rimmad torsk blir utmärkt, likaså grönsakerna, ta det ni gillar eller har hemma