Ingredienser Portioner. 4 4 skivor skinkinnanlår, skinkschnitzel eller kalvinnanlår (à ca 100 g) 1 dl vetemjöl 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 ägg 2 dl ströbröd smör rapsolja citronklyftor och hackad färsk persilja till servering Ansjovisdipp 1/2 rödlök 6 ansjovisfiléer (eller 1 1/2 msk sardellcrème, för 4 portioner) 1 dl gräddfil 1 dl crème fraiche 1/2 dl små kapris 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
5 hackade sardeller eller sardellcreme efter smak. 5 hackade sardeller eller sardellcreme efter smak. För det första så vill vi tacka allra ödmjukast för alla gratulationer och fina komplimanger som vi fick, både här och på andra ställen, på bloggens bemärkelsedag
Dressing. Lägg ägget i en kastrull och koka upp, sjud i en minut. Kyl ner i kallt vatten, dela och skrapa ur ägget i en hög mixerskål avsedd för stavmixer
2 msk sardellcreme. Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, 2 dl av osten och sardellcremen. 2 msk sardellcreme. Har hittat en ny paj i min samling som är lika god som den låter