Rör ner i stekpannan med såsen tillsammans med valnötterna, parmesanen och lite extra salvia. För att ge er något litet att bita i inför morgondagens stora projekt (husmanskostsnostalgi utlovas) så ger jag er en riktigt smarrig pasta
400 g tagliatelle eller annan valfri pasta. Rostad aubergine600 g aubergine olivolja salt. Krispig salvia1 knippe salvia olja, till stekning smör, till stekning salt
Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter. Pasta med spenat, zucchini och aubergine. Jag har också tagit fram ett nytt, supersmarrigt och lite lyxigare recept på en klassisk Pasta Arrabiata, dvs pasta i het tomatsås, som jag verkligen tycker att ni borde testa
Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
Tillsammans med aubergine och salvia blev det riktigt bra. SÅ mycket gott man kan rulla in i pasta och vad gott det blir med fettstinn sås och massor med ost
Provence är en provins i sydöstra Frankrike som är känd för sin matlagning med provencalska kryddor – ofta basilika, mejram, rosmarin, timjan, vitlök, sommarkyndel och salvia
Lägg ett lager pasta och bred lite bechamel över. Skär aubergineerna i centimeterstora tärningar. Lägg på ett nytt pastalager och fortsätt att varva i samma ordning
Salviastektaubergine. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär auberginen i tärningar. Prova också att bara steka auberginetärningar i olivolja och krydda med hackad färsk salvia
Till exempel risotto med pumpa och salvia eller bara rostad pumpa i ugnen. Jag kramade ur det sista ur sensommaren och gjorde en färgglad och supergod rostad blomkålssallad med persika och en pasta med fänkål och vacker mangold
) med smält smör och brynt salvia. Japanskt med pizza och pasta och sallader och sedan en grill iena hörnet och ett efterrättsbord och traditionella svarta bönor och ris jämte skålar med taboule