Måste ju dela med mig av receptet på dessa härliga tunnbröd. 1 tsk salt. 1 tsk salt. Ingen jäsning behövs och smarriga och alldeles nybakta till frukost
Tunnbröd. Dessa tunnbröd passar då utmärkt att använda till fyllda rullar. Tunnbröd. 1 tsk salt. 1 tsk salt. Så här på sommaren är det perfekt att kunna göra wraps med goda fyllningar och stoppa i picknick-korgen
salt. Jag är den enda som äter glutenfritt i familjen så vid sånna här tillfällen köper vi en påse vanliga korvbröd till dom och idag kastade jag ihop de här tunnbröden åt mig
½ tsk hjortronsalt. Ni förstår inte vilket kaos det var när jag skulle baka det här tunnbrödet. Lös ut jästen i en del av degspadet och blanda därefter ner salt, hjortronsalt, socker, sirap och resterande degspad
2 tsk salt. Mät upp alla de torra ingredienserna i en bunke. Spara lite rågsikt till utbakningen. Tillsätt övriga ingredienser och rör snabbt samman till en slät men något kladdig deg
Tillsätt salt, hjorthornssalt, socker, sirap och brödkryddor. I morse fick jag för mig att baka tunnbröd, jag har bakat tunnbröd flera gånger tidigare men inte riktigt lyckats