Jag satt förut idag och funderade på vad man kunde hitta på för roliga tillbehör som är snabba och goda då jag har en ljus choklad brownie ståendes på kylning, då slog det mig att varför inte servera den med karamell popcorn
Pannacotta500 g grädde [5 dl] 2,5 gelatinblad 1 vaniljstång 180 g strösocker [2 dl] 2 dl vatten 3 g flingsalt. Karamelliserade nötter135 g strösocker [1,5 dl] 50 g sötmandel, skalade 50 g hasselnötter, skalade 30 g smör
Jag hade egentligen tänkt att publicera ett annat veganskt recept idag men den här saltakaramellen med tahini-grund blev för bra för att ligga och vänta
Jag hade egentligen tänkt att publicera ett annat veganskt recept idag men den här saltakaramellen med tahini-grund blev för bra för att ligga och vänta
Tårtan hon gjort var Salty Caramel Chocolate Cake (Chokladtårta med saltkaramell) Ungefär samtidigt med denna så visade de en äppelpaj med massor av flingsalt i på en av morgonprogrammen
) Inte vilken chokladmousse som helst heller utan en underbar variant med saltkaramell och lakrits. Den söt-salta chokladmoussen med lakritstouch och de syrliga och friska hallonen
Äpplen, saltkaramellsås och smuldeg på muscovado socker. ½ tsk salt. Efter att ha gått igenom ett par (läs många) recept på karamellsås har jag äntligen kommit fram till ett som är min absoluta favorit