Skär broccoli, paprika, morot och lök i munsstora bitar. Fräs vitlök och ingefära i 3 sekunder, tillsätt sedan broccoli, morot, paprika och lök som får steka i 2 minuter
Strimla vitkålen, skär bort broccolin från stammen, hacka lök och finhacka ingefäran. Jag fick för mig att göra egen sötsur sås, vilket var så mycket lättare än jag trodde
broccoli. Ericas goda vårrullar med sötsur sås fick bli en god lunch i helgen. I med smör och i med grovt rivna morötter, finhackad paprika, purjolök, vårlök och broccoli
Skär broccolin i buketter och paprikan och champinjonerna i bitar. Lagade fläskfilé i sötsur sås och jag fick inspiration från ett liknande recept av Jennie Walldén
Det kan också vara gott att ha i lite broccoli, minimajs och strimlade, konserverade bambuskott. De här stekta grönsakerna i en underbar sötsur sås, inspirerad av det asiatiska köket, brukar vi oftast servera till den friterade pankopanerade, falska fisken som ni fick recept på igår
1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
1Grönsaker1 morot, i halvmånar 1 rödlök, i klyftor 1 spetspaprikor, i munsstora bitar 1 broccoli, i små buketter 0,5 ananas, i bitar olja, till stekning
Toppa med rostade sesamfrön och servera med jasminris och broccoli. Idag blev det kyckling i sötsur sås i Crock Pot, kycklinggryta med klassiska kinesiska smaker