Sötsur sås innehåller vanligtvis väldigt mycket socker men vi gjorde en variant där vi försökte hålla ner sockermängden så mycket det går och ändå smaka som den sötsura sås man får på kinarestauranger
Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang. Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart
Till detta serverade vi jasminris, sötsur sås och samma wokade grönsaker som i förra inlägget. Vi fastnade för de asiatiska smakerna så vi gjorde ett försök med att fritera fläskfilé
De här stekta grönsakerna i en underbar sötsur sås, inspirerad av det asiatiska köket, brukar vi oftast servera till den friterade pankopanerade, falska fisken som ni fick recept på igår
Servera allt med risnudlar, färska grönsaker, vietnamesisk skinka samt sötsur fisksås. Inlägget Risnudlar med grillad sidfläsk, svål samt sötsur fisksås dök först upp på À la Michelle
Nyttigt, enkelt och gott, med asiatisk toutch. Hej, nu var det dags igen. Tisdag idag är det va. Det blir så svårt att hålla reda på dagarna när man har lov…