Sötpotatisfrallor - glutenfria
asa.frodin
asa.frodin

Sötpotatisfrallor - glutenfria

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 650 g okokt sötpotatis
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 dl mandelmjölk eller glutenfri havremjölk
  • 3 ägg
  • 1,5 tsk salt
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 110 g majsmjöl
  • 90 g glutenfria havregryn

Beskrivning

    Skala, dela och koka sötpotatisen tills den är mjuk. Låt svalna helt.

    Blanda alla ingredienser med en vanlig elvisp (degen blir ganska lös). Låt svälla 10-15 min.

    Ta fram en plåt med bakplåtspapper på. Forma runda bullar med hjälp av vatten på händerna. Platta till på plåten till ca 1,5 cm höjd.

    Grädda i 200 graders ugn i 30 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.