Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. ½ dl majonnäs. En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk
salt och peppar. Dillmajonnäs. Så nu är kvällens middag så gott som färdig, vi kör på enklaste enkla sommarmat till våra gäster ikväll, det är endast såsen som återstår att fixas till och den gör vi i ett nafs
salt och peppar. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
en god sås till kött, fisk eller kyckling…. Vad sägs om smaksättning med apelsin och sichuanpeppar till kalkonmackan eller blanda i whiskey och lingon till köttpatén eller kanske en havtornsmajonäs till den rökta fisken
Om du vill göra en aioli smaksätter du bara med lite vitlök och en gnutta cayennepeppar eller om du vill ha en kall bearnaisesås, blandar du i lite vitvinsvinäger och dragon
Majonnäs, denna grundsås av grundsåser. Emulsionssås är en sås där du i princip tar två ingredienser som normalt inte gillar varandra och får dem att gå ihop till något fantastiskt