Blanda ner hackad färsk koriander. Strimla ryggbiff och strö på salt och peppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 52 4 ryggbiff, ca 600 g. 1 koriander
800 g ryggbiff, i skivor (gärna hängmörad med el utan kappa) rapsolja smör 1 klyfta vitlök 3 kvistar färsk timjan salt svartpeppar. 1Topping0,5 msk sesamfrön, rostade färsk koriander ev limeklyfta
Om du inte har grillen igång går det såklart att steka ryggbiffen i het panna. 300 g ryggbiff. 1 bunt färsk koriander (kan man utesluta). 300 g ryggbiff. 1 bunt färsk koriander
Skiva ryggbiffen och lägg på den heta salladen och toppa med färsk koriander och sesamfrön. Blanda hackad chili, riven ingefära, fisksås, ostronsås, honung, koriander och lime och ställ åt sidan
Men nu har jag gjort en tvärvändning och vill ha koriander i mycket jag lagar. Toppa med finhackad koriander, finhackade mandlar eller jordnötter, hela rödpepparkorn och lime
Korianderfärskost. Ryggbiff. Lägg en hög med kött på varje tortillas och toppa med anchomole, färskosten, den krispiga gulbetan och en kvist färsk koriander
Hacka chili och koriander och blanda med köttet. 250-300g ryggbiff. 2 msk hackad, färsk koriander. 1 rulle smördegStek ryggbiffen i smör med salt, peppar, lökpulver och pressad lime
3msk finskuren koriander. Asiatisk glaze2msk färskriven ingefära3st rivna vitlöksklyftor2msk honung2msk ostronsås2msk soya½dl färsk koriander1st röd chili. Salta och peppra ryggbiffen, grilla på båda sidorna tills du får en kärntemperatur på 52grader. 3msk finskuren koriander