Rulla ihop degen som en rulltårta från långsidan. dill vippa. Skär rullen i skivor 6-8 bitar spritsa lite creme fraiche på varje bit, toppa med rom lök o dill 1 kyld smördeg 250 g
Rulla ihop som en rulltårta och svep in i plastfilm och lägg i kylen några timmar. Sen strör jag ett tunt lager på båda sidor om fisken och lägger ihop med lite Dill emellan, över och under
Rulla ihop den från långsidan till en rulltårta och skär upp den i c. Hacka dillen. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill
Till kaffet hade jag förberett frozen cheesecake toppad med minimaränger i olika pastellfärger och gjort det enkelt för mig och köpt fyra tårtor och även rulltårta, som Jackie önskade sig
Bred ut fyllningen på smördegen och rulla ihop den som en rulltårta från långsidan. Blanda ner ansjovis, hackade ägg, dill och persilja i svamp- och lökblandningen
Bred fyllningen över tunnbrödet och rulla samman som en rulltårta. Garnera med limeskivor och dill. Lägg tunnbrödet omlott ett par cm på långsidan ungefär som en rulltårta, 30x40 cm. 3 msk hackad dill
Rulla ihop den från långsidan till en rulltårta och skär upp den i c. Hacka dillen. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill