rökiga färsjärpar med smak av dill och citron till en gräddig rotsaksgratäng. Sojafärsjärpar med krämig rotsaksgratäng (10 port) 450 g kålrot 200 g palsternacka 400 g persiljerot 250 g morot 1 stor [
Skeda dressingen en över kycklingen och servera med potatis- och rotsaksgratäng. Blanda olja, sweet chilisås, salt, örter, hackad vitlök, citron-skal och citronsaft
Vi har inte ätit ännu, rotsaksgratängen står och puttrar i ugnen nu. Tvätta citronen och riv skalet i en bunke som du sedan blandar med alla grönsaker och kryddor
Gårdagens middag blev grillad entrecote,grillad majs och rotsaksgratäng. halv citron,saft och zest. Gratängen innehöll potatis,morot,kålrot,squach,purjolök och paprika
Skeda dressingen en över kycklingen och servera med potatis- och rotsaksgratäng. Blanda olja, sweet chilisås, salt, örter, hackad vitlök, citron-skal och citronsaft