ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin
Jag gjorde min porterstek på rostbiff, då vi i Finland har urdåligt märkt vilken köttbit som är vad. Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft +
1 kg Scan fransyska eller t ex rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Stick en köttermometer i köttet så att spetsen kommer mitt i den tjockaste delen
1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 flaska porter eller mörkt öl, ca 3,5 dl 1 dl outspädd svartvinbärssaft
1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin. 1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin
Häll i porter, svartvinbärssaft och soja. Använd ca 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff, fransyska, innanlår, ytterlår eller bogstek. 1 dl svartvinbärssaft