Rostbiff svartvinbärssaft recept

Porterstek!

Porterstek!

ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. ca 1,6 kg benfri stek, bog, rostbiff eller fransyska som jag tog. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin
PORTERSTEK

PORTERSTEK

Jag gjorde min porterstek på rostbiff, då vi i Finland har urdåligt märkt vilken köttbit som är vad. Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 4-6 portioner Ca 1 kg fransyska, rostbiff eller dylikt. 1/2 dl svartvinbärssaft +
Porterstek

Porterstek

1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff1 flaska porter eller mörkt öl, ca 3,5 dl1 dl outspädd svartvinbärssaft1 dl kinesisk soja1 tsk timjan10 enbär0,5 tsk svartpepparkorn2 köttbuljongtärningar2 vitlöksklyftor1 stor lökSås. -Mama Skogly ♥ 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft
Porterstek

Porterstek

Häll porter, svartvinbärssaft, soja, enbär, vitpeppar, timjan, lökar, buljongtärningar och lagerblad en liten gryta (köttet ska ligga trångt)
Porterstek

Porterstek

1 kg Scan fransyska eller t ex rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Stick en köttermometer i köttet så att spetsen kommer mitt i den tjockaste delen
Porterstek

Porterstek

Andra köttsorter som passar är fransyska och rostbiff. Häll i porter, svartvinbärssaft, soja, enbär, svartpepparkorn och timjan
Söndagsmat-några tips

Söndagsmat-några tips

1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 1 flaska porter eller mörkt öl, ca 3,5 dl 1 dl outspädd svartvinbärssaft
Porterstek

Porterstek

1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin. 1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin
Porterstek

Porterstek

1,6 kg stek, benfri (Innanlår, rostbiff eller fransyska). 2 dl svartvinbärssaft. 1,6 kg stek, benfri (Innanlår, rostbiff eller fransyska). 2 dl svartvinbärssaft

Porterstek med gräddsås

1 kg kött, t ex rostbiff eller fransyska av nöt eller älg. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Ingredienser. 1 flaska porter eller mörkt öl, 33 cl
Middagstipset - Porterstek

Middagstipset - Porterstek

1-1,5 kg fransyska eller rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1-1,5 kg fransyska eller rostbiff. 1 flaska porter, 50 cl 1 dl outspädd svartvinbärssaft

porterstek

svartvinbärssaft. rostbiff, fransyska och innanlår 75 grader. Recept. Angiel. sön, 2013-09-08 08. 31. 2h 0min. (0)

Fredag

¤ portioner500 gr rostbiff, innanlår eller utskuren biff2 gula lökar3 msk smör1 tsk salt2 krm peppar1 dl konc svartvinbärssaft3 dl sky+vatten2 dl lätt creme fraiche2 msk kalvfond8 krossade enbär1-2 msk soya1 tsk torkad timjanRedning2msk vetemjöl3 msk kallt vattenGarneringfärsk timjan1. 500 gr rostbiff. 1 dl konc svartvinbärssaft

Porterstek

Häll i porter, svartvinbärssaft och soja. Använd ca 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff, fransyska, innanlår, ytterlår eller bogstek. 1 dl svartvinbärssaft

Porterstek

rostbiff. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Stick en termometer i köttet så att spetsen hamnar i mitten och röret är dolt

Porterstek

1/2 kg benfritt nötkött av t ex rostbiff, innanlår eller fransyska. 1/2-1 dl outspädd svartvinbärssaft

Porter-Carneigestek

Häll i porter, svartvinbärssaft och soya. 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff. 5-1 dl koncentrerad svartvinbärssaft