Här kan ni låta garneringen variera med skinka, ost, brie, rostbiff, räkor, exotiska frukter etc. Häll sedan smeten i formen och toppa med pinjenötterna och flingsalt
Vår nya favorit för i år är att grilla Picanha, detta är en stycknings detalj som är populär i Brasilien (locket på rostbiffen, stek med en ordentlig fettkappa
Vi hoppar grillen och satsar på lågtempererad ekologisk rostbiff som huvudrätt. Sältan från parmaskinkan bryter av fint mot de färska dadlarnas sötma och de rostade pinjenötterna bidrar med en nötig fyllighet
)- Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och lägg på köttet. ) 200 g nötkött (entrecote, rostbiff, oxfilé)ruccolapinjenötterolivoljacreme de balsamicohyvlat parmesannymalen peppar, flingsalt- Skär köttet i små tärningar (ca 2x1x1 cm)
Rostbiff toppad med vit tryffelolja, hyvlad parmesan, pinjenötter och basilika. Igår hade vi en riktig myskväll hemma hos syster och Nicklas i deras nya lägenhet
För några helger sedan dammade jag av ett gammalt favoritrecept som mamma brukar göra och servera med hemgjord rostbiff, nämligen marinerade grönsaker med parmesanost