Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen. En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter
Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. 16 dadlar. 16 dadlar 16 skållade rostade mandlar 8 skivor baconSätt ugnen på 225 garder. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
Serveras med rostad potatis, balsamico och färsk persilja♥. Krydda med lime peppar. Rulla fläskfilén i riven parmesanost och linda in den i parmaskinka
På tallrikarna låg en bit lax som vi lindat in i Parmaskinka tillsammans med några basilikablad och sedan lagat till i ugnen, skinkan blev härligt knaprig och var en fin kontrast till den mjuka, lite fetare laxen
Så idag efter lite måsten som läxor och tvättfix spelar vi golf och avslutar med en god middag. Vinet som serverades till hade en av alla duktiga butiksmedarbetare på Systembolaget rekommenderat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.