Rostbiff. Fläskkött innertemperatur. Lär dig grilla som en kung. Här kan du läsa lite om hur du ska gå till väga för att få ut så mycket som möjligt av din grillning
Rostbiff med cole slaw på morot, vitkål och majonnäs, Chèvre med honung och en bit färsk rödbeta samt Rökt anka, färsk pepparrot, kapris, inlagda grönsaker, currymajonnäs och rostad lök
en muskel bredvid rostbiffen, mör och fin och smakar kött. Om man har fläskkött eller kyckling så kan man ta vitt vin, rosmarin eller någon örtkrydda man gillar
Till och med middagen blev en enkel historia med Baguette fylld med cole slaw och rostbiff. Fläskkött överlag skulle jag nog inte sakna särskilt mycket om vi slutade äta det
Grillat kött på ruccola1 skiva rostbiffRuccolaParmesanExtremt lagrad balsamico, den lite söta varianten* Skär rostbiffen i strimlor rakt över och trä upp varje lång strimma på en pinne* Skölj ruccolan och torka* Grilla köttspetten på grillen och hög värme alternativt i grillpanna* Bred ur ruccola och lägg köttspetten över, ringla balsamico och riven parmesan (eller varför inte Manchego för att vara spansk. )Grillat fläskkött med mangoröraTunna skivor fläskköttOlivoljaPaprikakryddaSojaEn mangoVitvinsvinäger 2 mskKoriander, färsk i kruka2 msk sockerSalladslök eller gräslök* Blanda paprikakrydda, olivolja och soja* Skär långa strimlor fläskkött och trä på pinne* Grilla i ugnen på hög värme tills genomstekt* Skär mango (Observera den avlånga, svåra kärnan inne i mangon) i små små kuber* Blanda vinäger, mango, hackad färsk koriander och socker, låt stå* Servera tillsammans. Se vintips spanska viner, nedan 1 skiva rostbiff